Уролог в Пловдив - Д-р Васил Ангелов

Здравейте, аз съм д-р Васил Ангелов

Аз съм специалист уролог с богат опит в медицината. Извършвам диагностика и лечение на заболявания, засягащи пикочо-половата система.

Д-р Васил Ангелов e специалист уролог в Пловдив в отделението по Урология на МБАЛ Централ Хоспитал и МБАЛ Медлайн в Пловдив.. Извършва диагностика и лечение на заболявания, засягащи пикочно-половата система. Д-р Ангелов е завършил Медицински институт „И. П. Павлов“ в Пловдив през 1994 г. От 1994 до 1998 г. работи в Урологично отделение на 1-ва Общинска болница Пловдив. От 1998 до 2015 г. работи като ординатор в Урологично отделение МБАЛ „Пловдив“. Придобива специалност „Урология“ през 2001 г. Има завършени курсове по ендоурология, криохирургия на простатата, лазер, лапароскопия – „Шарите“ Берлин и Хале в Германия.“


МОИТЕ УСЛУГИ


Д-р Васил Ангелов e специалист уролог с богат опит в медицината. Извършва диагностика и лечение на заболявания, засягащи пикочо-половата система.


РАЗБЕРИ ПОВЕЧЕ


ПРЕПОРЪКИ


Мнението на моите пациенти е много важно за мен! Винаги препоръчвам на моите пациенти да споделят мнение дори и то да е отрицателно, за да може да се правят правилните изводи.


ВИЖ ОТЗИВИТЕ


РАБОТНО ВРЕМЕ


Д-р Ангелов работи през делничите дни в своя кабинет на бул. Васил Априлов 20 от 8:00 до 13:30, както и в отделението Урология на МБАЛ Медлайн в Пловдив.


ВИЖ РАБОТНОТО ВРЕМЕ


ЗАПАЗИ ЧАС СЕГА


Не се колебайте да се свържете с мен. Ще се радвам да помогна! Обадете се на 0888 58 82 83, пишете на имейла или елате в кабинета!


СВЪРЖИ СЕ С МЕН

Уролог в Пловдив - Д-р Васил Ангелов

Не се колебайте да се свържете с мен.

Ще се радвам да помогна! Обадете се на 0888 58 82 83, пишете на имейла или елате в кабинета!

СВЪРЖИ СЕ С МЕН


ЕЛА & ВИЖПОСЕТИ КАБИНЕТА

Пловдив 4002,
бул. „Васил Априлов“ 20, ет 1


ПИШИ НА ИМЕЙЛА

info@urolog-plovdiv.com


ОБАДИ СЕ

0888 58 82 83


Copyright by dr Vasil Angelov 2021. All rights reserved | Design by EME.bg